Welkom bij het Agrarisch Museum

De perfecte plek om meer te leren over de geschiedenis van de landbouw en veeteelt. Onze collectie omvat een breed scala aan voorwerpen, van antieke landbouwwerktuigen tot oude dierenartsenij-instrumenten. Het museum is gevestigd in een prachtig gerestaureerde boerderij in de omgeving van Leeuwarden en biedt bezoekers de kans om te zien hoe het boerenleven er vroeger uitzag.

 

Agrarische Tentoonstellingen

Onze collectie omvat meer dan alleen landbouwwerktuigen. We hebben ook  interactieve tentoonstellingen die het verhaal vertellen van hoe boeren vroeger werkten en hoe landbouwtechnieken zich door de jaren heen hebben ontwikkeld. Onze medewerkers zijn zeer deskundig en staan altijd klaar om vragen te beantwoorden en meer informatie te geven.

Of je nu een geschiedenisfan bent, een agrarische ondernemer, of gewoon nieuwsgierig bent naar het boerenleven, het Agrarisch Museum is een fascinerende bestemming voor iedereen. We zijn gemakkelijk bereikbaar en hebben voldoende parkeergelegenheid. Bovendien bieden we ook educatieve programma's voor scholen en groepen.

 

Het Agrarisch museum bezoeken

Plan je bezoek aan het Agrarisch Museum vandaag nog en ontdek meer over de fascinerende geschiedenis van de landbouw en veeteelt. Ons museum is geopend van dinsdag tot en met zondag. Koop je tickets online voor een snelle en eenvoudige toegang tot ons museum. We hopen je binnenkort te zien!