Arrangement met koe knuffelen

In 2021 werken wij samen met Boerderijrecreatie in Delfstrahuizen. Hier kun je onder andere koe knuffelen. Bij een bezoek aan het Fries Landbouwmuseum krijg je 2,50 p.p. korting als je deze unieke ervaring van koe knuffelen wilt beleven.

Hoe werkt het:
Maak een foto van jezelf in het Fries Landbouwmuseum.
Boek een koeknuffeldag bij Boerderijrecreatie. Je kunt kiezen uit een arrangement va. 6 personen (17,00 incl. korting) of voor een koeknuffeldag (mogelijk per persoon, incl. drankjes en gebak, 22,50 incl. korting).  

Wat is Koe knuffelen

koe knuffelen

Bij het koe knuffelen ga je terug naar je eigen basis en communiceer je op een andere manier dan dat je gewend bent. De hartfrequentie van een koe is lager dan die van mensen. Door de regelmatige ademhaling van een koe wordt je heerlijk heen en weer gewiegd. Dit zorgt voor een heerlijke ontspannen activiteit voor jong én oud.

Beleef het koe knuffelen alvast met dit filmpje.

Let op: Vergeet niet de selfie die je in het Fries Landbouwmuseum hebt gemaakt, mee te nemen. Hiermee krijg je 2,50 korting op deze unieke ervaring.  

Gebruik van presentatieruimte

Wilt u meer dan alleen een bezoek aan het museum? Dat kan. U kunt gebruik maken van onze presentatieruimte voor b.v. een familiebijeenkomst, cursus, training, enzovoort. Onze bakker en cateraar zorgen graag voor lekkere (typisch Friese)gerechten zoals oranjekoek, suikerbrood of een Friese lunch/diner met streekgerechten.

Bel voor meer informatie met 0511-539420 of stuur een mail naar: events@frieslandbouwmuseum.nl

De grote presentatieruimte is geschikt voor 20-100 personen.