Draagt u het Fries Landbouwmuseum een warm hart toe of bezoekt
u het museum regelmatig? Word dan donateur of sponsor!

 

Met uw bijdrage kunnen wij onze omvangrijke collectie van agrarisch erfgoed tonen, maar ook beheren en voor de toekomst veiligstellen en digitaliseren. Door onder meer educatie en ontvangst van groepen dragen wij bij aan de bewustwording van het belang van de landbouw.

 

Het Fries Landbouwmuseum richt zich ook op de toekomst van de agrarische en voedselverwerkende sector met bijvoorbeeld lezingen en excursies. Uw bijdrage gebruiken wij vooral voor exposities, het doen van bijzondere aankopen, het uitgeven van publicaties en het ontwikkelen van educatieve activiteiten.

Word Vriend 

 

Vrienden van het Fries Landbouwmuseum zijn ambassadeurs van het museum en zijn daarmee een belangrijk draagvlak, zowel moreel als financieel.

 

Onze Vrienden zijn verenigd in Stichting Freonen Frysk Lânboumuseum. Uw bijdrage gebruiken wij vooral voor exposities, het doen van bijzondere aankopen, het uitgeven van publicaties en het ontwikkelen van educatieve activiteiten.


Vanaf € 25,00 per jaar bent u donateur van het Fries Landbouwmuseum. U heeft dan de volgende voordelen:

  • Altijd gratis toegang tot het museum.
  • U ontvangt onze digitale nieuwsbrieven met het laatste nieuws over het museum.
  • U hebt gratis toegang tot lezingen.
  • U ontvangt ons jaarverslag.

 

Wilt u samen met uw partner en/of kinderen donateur worden? Dat kan bij ons museum ook! Vanaf € 42,50 per jaar is uw gezin al donateur (met een max. van 4 personen op hetzelfde adres).

 

Stichting Vrienden

Jaarrekeningen 2019-2022

 

De Stichting Fries Landbouwmuseum en de Stichting Vrienden hebben de ANBI status.

FLM: 8916913 Vrienden: 805588498

 

Word vriend van het museum

Vul onderstaand formulier in en word direct donateur. Wij verwelkomen u graag!

U ontvangt binnen vijf werkdagen een bevestiging per e-mail.

 

Maak een keuze *
Aanhef
Voorletters* *
Achternaam* *
Adres* *
Plaats en postcode* *
E-mailadres* *

Gegevens partner

(indien van toepassing)

 *
Aanhef partner
Voorletters partner
Achternaam partner

Gegevens kinderen 

(indien van toepassing)

Voornaam kind
Achternaam kind

* verplichte velden

Word Sponsor

Vanaf € 1.000,00 per jaar (excl. BTW) bent u al sponsor van het Fries Landbouwmuseum!

 

Het museum hanteert drie categorieën:

  • Sponsor Goud (€ 5.000,00 per jaar gedurende 5 jaar): 200x per jaar gratis entree, 2x per jaar gratis gebruik vergaderruimten, logo- of naamsvermelding in het museum en op diverse uitingen, uitnodiging voor sponsorbijeenkomsten.

  • Sponsor Zilver (€ 2.500,00 per jaar gedurende 5 jaar): 75x per jaar gratis entree, 1x per jaar gratis gebruik vergaderruimten, logo- of naamsvermelding in het museum en op diverse uitingen, uitnodiging voor sponsorbijeenkomsten.

  • Sponsor Brons (€ 1.000,00 per jaar gedurende 5 jaar): 25x per jaar gratis entree, 1x per jaar gratis gebruik vergaderruimten, logo- of naamsvermelding in het museum en op diverse uitingen, uitnodiging voor sponsorbijeenkomsten.

Wilt u sponsor worden van het Fries Landbouwmuseum? Neem dan contact met ons op via directie@frieslandbouwmuseum.nl. Wij hechten waarde aan persoonlijk contact met potentiële sponsors om een deal op maat samen te stellen.

 

Zie onderstaand onze huidige sponsoren, fondsen en partners.

 

 

Sponsoren

 

 

Fondsen

 

en het MESDAG FONDS

 

Partners

 

Schenken of nalaten

U kunt eenmalig of periodiek een geldbedrag aan het museum schenken. Elk bedrag is welkom en krijgt een goede bestemming. Giften zijn onder voorwaarden fiscaal aftrekbaar omdat het Fries Landbouwmuseum een ANBI is. 

 

U kunt uw schenking overmaken naar rekeningnummer NL44RABO0160297389 op naam van Stichting Freonen Frysk lanbou museum, met de vermelding dat het om een schenking gaat. 

 

Bedankt voor uw bijdrage!

Niet alleen tijdens het leven, maar ook na overlijden kan het museum financieel gesteund worden, bijvoorbeeld door de Vriendenclub te benoemen tot (mede) erfgenaam. Het Fries Landbouwmuseum is als culturele ANBI vrijgesteld van betaling van schenkings- en erfbelasting. Hierdoor komt uw schenking volledig ten goede aan het museum.

 

De Stichting Fries Landbouwmuseum en de Stichting Vrienden hebben de ANBI status.

FLM: 8916913 Vrienden: 805588498